Da je Gavi pristao na poziv 'posebne djevojke' više nikad ne bi zaigrao fudbal
Princeza Leonora u budućnosti će vjerovatno preuzeti španski tron s obzirom na to da je prijestolonasljednica (Foto: Instagram)

Princeza ga željela u svom zagrljaju

Da je Gavi pristao na poziv 'posebne djevojke' više nikad ne bi zaigrao fudbal

Midhat Šljivak

Veznjak Barcelone Pablo Gavi (18) veliki je miljenik žena. Mladi fudbaler privlači pažnju brojnih djevojaka, a zapao je za oko i španskoj princezi Leonori. Ipak, ulazak u vezu s njom značio bi da više nikad ne bi odigrao fudbalsku utakmicu i to zbog pravila kraljevske porodice.

Gavi je trenutno najbolji mladi fudbaler svijeta. Fenomenalni 18-godišnjak igra zaista čudesan fudbal, ali i svojim izgledom plijeni pažnju djevojaka širom Španije.

Među onima koje su bacile oko na mladog fudbalera je i španska princeza Leonora (17). Ona je, po pisanju španskih medija, zaluđena igračem Barcelone i rado bi ga u budućnosti vidjela pored sebe.

[instagram]https://www.instagram.com/p/Cqgwxt1IgqA/[/instagram]

Njen školski ormarić ispunjen je fotografijama zvijezde Barcelone. Očigledno joj je on tiha patnja i neko s kim bi rado provela život.

Ipak, teško je očekivati da bi Gavi pristao u budućnosti biti s njom. Ako bi to učinio morao bi istog trena prestati fudbalom. Pravila nalažu da je kraljevskoj porodici zabranjeno bavljenje profesionalnim sportom i Gavi bi morao okačiti kopačke o klin.

Oglasi

Uzaludno je to što španska prijestolonasljednica mašta o mladom fudbaleru Barcelone i ona će definitivno morati da potraži drugu osobu s kojom će provesti život.

Za uspomenu od Gavija krajem prošle godine dobila je potpisan dres reprezentacije Španije.

Gavi i ponuda kakva se ne pamti - Napiši koliko novca želiš

Mladi vezista Barcelone Gavi (18) dobio je ponudu londonskog Chelseaja kakva se ne odbija. Najboljem mladom igraču svijeta tim sa Stamford Bridgea spreman je omogućiti da postane najplaćeniji igrač Premier lige.

Gavi bi na kraju ove sezone mogao napustiti Barcelonu. Iako sjajni veznjak ne razmišlja previše o tome, činjenica je da će ga katalonski velikan veoma teško zadržati.

Oglasi

Igrač voli klub i spreman je ostati. Ipak, njemu ugovor ističe pa su mnogi klubovi bacili oko na njega. Chelsea je najviše zagrizao.

"Chelsea će učiniti sve da potpiše Gavija ovog ljeta. Spremni su ga učiniti najplaćenijim igračem u Premier ligi. Nude mu blanko ček i mogli bi pomjeriti granice da bi ga doveli", piše novinar Manu Sanz.

Trenutno je najplaćeniji igrač engleske Premier lige Kevin de Bruyne iz Manchester Cityja koji na godišnjem nivou zarađuje 20.8 miliona funti.

Pored Chelseaja i minhenski Bayern je spreman sjajnom fudbaleru ponuditi ogroman ugovor i pokušat će ga dovesti u svoje redove.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE
Oglasi

Najnovije vijesti