Kćerka Siniše Mihajlovića objavila bizarnu fotografiju s nekada velikom nadom italijanskog fudbala

Pellegri ponovo u centru pažnje

Kćerka Siniše Mihajlovića objavila bizarnu fotografiju s nekada velikom nadom italijanskog fudbala

E. Čaušević

Pietro Pellegri bio je velika nada italijanskog fudbala, ali su povrede pokvarile njegove planove. 

Pellegri je još kao tinejdžer debitovao ga Genovu i svojim igrama je skrenuo pažnju mnogih klubova. Međutim, s nepunih 17 godina odlučio je da napusti ovaj klub i karijeru nastavi u Monacu.

Genoa je od prodaje ovog igrača zaradila preko 20 miliona eura i bilo je jasno o kakvom potencijalu se radi. No, nakon problema s povredama izgubio se totalno s radara i tek se lagano vraća formu.

Pellegri je odigrao pet mečeva ove sezone, ali mu Niko Kovač šansu daje "na kapaljku". Ovaj 19-godišnji napadač je svojevremeno bio na korak od Hajduka, ali na kraju je propao transfer na Poljud.

Sada se ponovo našao u centru pažnje, ali ne zbog fudbala već činjenice da je u vezi sa kćerkom Siniše Mihajlovića. Viktorija Mihajlović je objavila čudnu fotografiju s Pellegrijem na Instagramu čime je potvrdila da su u vezi.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CHTJR0DAhs9/[/instagram]

Top Komentari

amer_sa90
A sa 19godina nije više nada jel? Novinaru glupsone
3 0
svasta
Mala se krka negubi vrijeme
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi