Pep kupio stan od 2.7 miliona funti: Pa negdje moram da živim

Skromno, nema šta

Pep kupio stan od 2.7 miliona funti: Pa negdje moram da živim

E. Škorić

Pep Guardiola s porodicom živi u Salfordu, a sada se odlučio na kupovinu stana u centru grada.

Guaridola ima još 18 mjeseci ugovor sa Cityjem, a primanja su mu takva da si može priuštiti šta poželi, pa tako i stan koji košta 2.7 miliona funti.

"Da, dobro je. Kupio sam stan jer moram negdje da živim i sretan sam što živim u gradu. Isto se dešavalo kada sam bio igrač u Rimu, Bresciji, Minhenu... Više volim centar, gdje ima dosta ljudi", poručio je Guardiola.

A za 2.7 miliona funti možete da kupite stan kakvim se rijetki stanovnici ovog grada mogu pohvaliti. Možda je suvišno trošiti riječi, fotografije sve govore.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi