Pestana CR7: Zavirite u novi hotel Cristiana Ronalda

Novi hotel otvoren u Lisabonu

Pestana CR7: Zavirite u novi hotel Cristiana Ronalda

Endin Čaušević

Reprezentativac Portugala, Cristiano Ronaldo, odlučio je prije nekoliko mjeseci da pokrene novi biznis, te da otvori nekoliko hotela.

Ronaldo je sada proširio svoj novi posao, te je ovih dana zvanično otvorio novi hotel u Lisabonu koji je dio lanca Pestana CR7. Poznato je da Ronaldo mnogo voli svoju domovinu, te je odlučio da njegov drugi hotel bude u glavnom gradu Portugala.

Naravno, i ovaj put se portugalski fudbaler potrudio da njegov hotel izgleda glamurozno. Mediji u Portugalu uspjeli su zaviriti malo u Pestana CR7, a nekoliko slika osvanulo je u javnosti. 

"Život nije samo fudbal. Iako je fudbal moja velika ljubav moram misliti i o svojoj budućnosti", rekao je Ronaldo prije nekoliko dana kada je prestavljao novi hotel.

Ronaldo je u svoj novi hotel u Lisabonu uložio 54 miliona funti. Pestana CR7 je u znaku igrača Real Madrida, te na svakom korak možete vidjeti nešto što vas podsjeća na Ronalda. Noć u dvokrevetnoj sobi ovog hotela košta 180 funti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi