Petit otkrio da je imao bolesnu ponudu: "Bračni par mi je prišao na ulici..."

Bio je slavan

Petit otkrio da je imao bolesnu ponudu: "Bračni par mi je prišao na ulici..."

Edmir Škorić

Bivši nogometaš Barcelone i Arsenala detaljno je opisao kako je trijumf na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj 1998. godine utjecao na njegov privatni život.

Emmanuel Petit (48) uživao je u nogometnom uspjehu na kraju devedesetih. Francz nije imao značajnu epizodu u Barceloni, igrao je za Chelsea i Monaco, ali je najveće uspjehe ostvario u Arsenalu.

"Uvijek sam imao problema sa ženama, čak i prije Svjetskog prvenstva, ali sve se pogoršalo nakon 1998. Ali ne žalim, svidjelo mi se ", kazao je Petit u jednom intervjuu.

U to vrijeme, kako je i sam priznao u intervjuu za magazin Pitch Invader, Petit je uživao u posljedicama slave u Francuskoj, dobijao je pozive velikih kompanija i važnih menadžera, ali i bezbroj telefonskih poziva od ljudi koji su željeli imati intimni trenutak s igračem duge plave kose.

"Ne sjećam se koliko puta su me žene, čak i one koje su bile u braku, dolazile vidjeti, čak i kad su bile s muževima. Dali su mi svoje brojeve telefona i jednom se dogodilo nešto vrlo neobično. Jedne noći bio sam ispred restorana i čekao taksi, kad mi je iznenada prišao par i muškarac je dao nepristojni prijedlog", priča Emmanuel i nastavlja:

"Želio je da radim one stvari s njegovom ženom dok on gleda. Zahvalio sam se na ponudi i odbio je".

Petit je vodio ljubavnu priču sa glumicom Agathe de La Fontaine, ali se par razveo 2002. godine. Trenutno ima 12-godišnju kćer sa Marijom Servello.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi