Phil Jones otkrio novu tetovažu, mnogi je smatraju bizarnom

Istetovirao ogromno oko na desnoj ruci

Phil Jones otkrio novu tetovažu, mnogi je smatraju bizarnom

Edmir Škorić

Manchester United večeras igra protiv Derbyja meč Liga kupa Engleske, a uoči ove utakmice stoper Phil Jones predstavio je novu tetovažu.

Po dolasku u hotel Lowry u Manchesteru fotografi su zapazili neobičnu tetovažu na desnoj ruci engleskog defanzivca, a kasnije su je nazvali bizarnom u tabloidima.

Na njegovoj desnoj ruci istetovirano je ogromno oko, ali nije sve impresionirao ovim "ukrasom", pošto je bilo i kritika na račun tetovaže.

Susret Uniteda i Derbyja igra se od 21 sat na Old Traffordu i domaći žele pobjedu, posebno sada kada su kiksali u prvenstvu protiv Wolverhamptona, mada je za očekivati da će Jose Mourinho miješati karte kada je sastav u pitanju.

Upravo Jones bi mogao dobiti šansu od prve minute, ali vidjet ćemo kakve planove ima portugalski trener.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi