Pijane supruge fudbalera i ples uz šipku kao najava za šampionsko slavlje
Supruge su očigledno jako zadovoljne kako su njihovi momci odigrali sezonu i odlučile su se maksimalno opustiti pred doigravanje (Foto: Screenshot)

Sve su objavile na društvenim mrežama

Pijane supruge fudbalera i ples uz šipku kao najava za šampionsko slavlje

Midhat Šljivak

Supruge i djevojke poznatih sportista često su u centru pažnje više i od svojih izabranika, a ono što su napravile cure koje su u vezama s igračima NFL tima Philadelphia Eaglesa, dugo će se pamtiti.

Philadelphia Eaglesi osvojili su prvo mjesto NFC-a u NFL sezoni i ukupno prvo mjesto u ligi s omjerom od 14 pobjeda i tri poraza i mogu se malo odmoriti do početka doigravanja.

Nakon pobjede nad New York Giantsima i potvrde prvog mjesta došlo je vrijeme za slavlje. Posebno su žestoke bile supruge i djevojke koje su odlučile da se 'ubiju' od alkohola.

Brojne djevojke igrača Eaglesa skupa su proslavile uspjeh svojih momaka. Iznajmile su autobus u kojem su imale apsolutno sve što im je trebalo za proslavu.

Snimci su se naravno pojavili na društvenim mrežama. Pijane su zaplesale i oko šipke i nisu obraćale previše pažnje na to da se sve snima i da će snimci završiti na društvenim mrežama.

Oglasi

Nema dileme da su se i momci dobro proveli. Međutim, oni su to obavili u tajnosti i snimaka razuzdanog slavlja još uvijek nema.

Sada se samo priča o njihovim suprugama. Ovakva opuštenost i druženje supruga ne može se naći nigdje osim u NFL-u i sve je mnogo drugačije u odnosu na evropski fudbal.

Eaglesi su veliki favoriti za ulazak u Super Bowl. Imat će dvije domaće utakmice u doigravanju kao kartu za finale i vidjet ćemo hoće li ih iskoristiti.

Ako je ovako ludo slavlje bilo nakon okončanja sezone, pitanje je samo šta će se desiti ako Eaglesi na kraju osvoje titulu NFL prvaka. Dame su sigurno spremne i za to.

Philadelphia Eaglesi su u historiji osvojili četiri naslova prvaka. Posljednji je stigao 2018. godine i to nakon 58 godina čekanja te je tada napravljena vrhunska zabava na ulicama.

Novi naslov sigurno bi donio veliku proslavu navijača na ulicama, ali i dosta kontroverznih snimaka kao što su ih napravile djevojke fudbalera.

Oglasi