Jedan od najpoznatijih igrača današnjice postao blijeda kopija Thierryja Henryja

Fudbalski fanovi iznenađeni

Jedan od najpoznatijih igrača današnjice postao blijeda kopija Thierryja Henryja

Admin Čaušević

Thierry Henry se smatra najboljim napadačem u historiji Premiershipa i jednim od najboljih igrača u historiji fudbala.

Fudbalski fanovi su ostali u čudu kada je nakon promjene imidža jedan od najpoznatijih igrača današnjice postao blijeda kopija Thierryja Henryja.

Pierre Emerick Aubameyang se pojavio na jednom događaju, a imao je sličan izraz lica i frizuru kao Henry te zaista jako liči legendarnom Francuzu.

Svojevremeno se Gabonac nadao da bi mogao postati novi Henry u Arsenalu, ali je na kraju otišao u Barcelonu i navijači Topnika ne žale previše za njim.

Oglasi

Interesantno da je i Henry svojevremeno iz Arsenala otišao u Barcelonu gdje je osvojio i toliko željenu Ligu prvaka. Aubamayangu za sada ne ide ni približno na Nou Campu kao bivšem francuskom napadaču.

Presadio kosu

Aubameyang je napravio radikalnu promjenu na koju njegovi fanovi očito nisu bili spremni, te je bilo dosta onih koji su kritikovali njegov novi izgled i poručili da to nije trebao da uradi.

Međutim, ubrzo nakon toga stiglo je objašnjenje zbog čega se napadač Barcelone ošišao i zašto je napravio tako veliku promjenu.

Ovaj 32-godišnjak je na kraju sezone odlučio da u Madridu uradi presađivanje kose i nije se pojavljivao neko vrijeme u javnosti.

Kosa je počela da raste, ali se i dalje vide tragovi od operacije koji su očito mnogima promakli i smatrali su da se on ošišao tek tako.

No, u pitanju je presađivanje kose jer je Aubameyang imao problema s opadanjem kose što je godinama pokušavao da sakrije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti