Prišao Henryju da se fotografišu, pa ga ošamario dok su pričali

Francuz bio u šoku, ali je uspio ostati smiren

Prišao Henryju da se fotografišu, pa ga ošamario dok su pričali

Endin Čaušević

Therry Henry je završio svoju karijeru prije sedam godina, ali je i dalje itekako popularan u svijetu fudbala.

Henry je najbolje dane svoje igračke karijere proveo u Arsenalu i Barceloni gdje je uspio da osvoji skoro sve što je mogao.

Na kraju je odlučio da se okuša u američkom MLS-u gdje je nastupao za New York Red Bull, a to je i završio svoju igračku karijeru početkom 2015. godine.

Ovaj 44-godišnjak je trenutno bez trenerskog angažmana i zaposlen je na jednoj engleskoj televiziji gdje ima ulogu stručnog komentatora.

Iako je penzionisan već sedam godina Henry je i dalje itekako popularan. Fanovi često traže autogram ili fotografiju s njim, ali jedan od njih je itekako pretjerao prije nekoliko dana.

Naime, jedan od fanova je prišao Henryju i tražio fotografiju na što je Francuz pristao, ali je potom sve šokirao kada je ošamario bivšeg igrača Arsenala.

Henryja je to itekako iznenadilo, te je imao šta da kaže ovom fanu, ali je mnoge oduševio kako je uspio da ostane smiren i ne reaguje na takav jedan bezobrazan potez.

Top Komentari

dr.nele
Ja mislim da je henry simulirao var treba da odluči.....kakav hebeni šamar ja mislio poderao ga
0 0
amex
Pa dobro.. jedna vaspitna malo.. :DD
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi