Čuveni golman uhvaćen u eksplicitnoj pozi

Mnogi su nevjerici

Čuveni golman uhvaćen u eksplicitnoj pozi

A. Čaušević

Svojevremeno jedan od najboljih golmana Serije A šokirao je ljubitelje fudbala.

Krajem septembra počelo je emotivanje nove sezone šou dvojice italijanskih komičara Amadea Grieca i Pia D'Antinija, a prvu epizodu je gledalo više od 2.5 miliona Italijana.

Tokom emitovanja četiri epizode italijanski duo je radio priče sa nekolicinom poznatih bivših i sadašnjih sportista, a šokirali su već u prvom izdanju.

Jedan od učesnika je bio i Sebastian Frey, penzionisani golman koji je tokom karijere na sjajan način branio golove Fiorentine, Intera, Genoe i drugih klubova.

Naime, Frey je pristao da snimi scenu na kojem mu Pio i Amadeo ljube grudi što je šokiralo sve gledatelje te je fanove ovog bivšeg golmana ostavilo u nevjerici.

Oglasi

"Sve što radimo posramljuje nas, ali nas to nasmijava. Sviđa nam se uzbuđenje koje osjećamo i ono nas motiviše, želimo da pređemo naš prag srama", poručili su Pio i Amadeo.

Inače, Sebastian Frey je već dugi niz godina u braku sa suprugrom Petrom s kojom već ima djevojčicu, a uskoro trebaju dobiti i drugo dijete.

Francuz koji je u penziji od 2015. godine sada radi kao gost komentator na utakmicama reprezentacije Francuske ili nekim drugim značajnijim fudbalskim događajima.

Frey je svojevremeno žestoko kritikovao današnje mlade fudbalere kazavši da već od malena imaju pogrešnu percepciju te da odmah umisle da su zvijezde.

"Može se reći da je to krivica roditelja, ali već od 11 godina u glavi su im pogrešne stvari."

"Misle odmah da su Messi ili Ronaldo. Žele skup automobil, kopačke sa svojim imenom, manje misle na fudbal."

"Dao bih sve da se mogu vratiti u period kad bih samo mislio o fudbalu, u mom slučaju nosio bih rukavice i igrao se s prijateljima."

Inače, sa 446 utakmica u Seriji A Frey je četvrti stranac sa najviše nastupa u prvenstvu Italije. Prije dvije godine imao je problema s virusom zbog čega je mogao i preminuti, ali se uspješno oporavio.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi