Pique otkrio kako je osvojio Shakiru: Pomislio sam da nije normalna...
Foto - EPA

Otkrio detalje iz 2010. godine

Pique otkrio kako je osvojio Shakiru: Pomislio sam da nije normalna...

M. Šljivak

Gerard Pique već je godinama u skladnoj vezi sa poznatom kolumbijskom pjevačicom Shakirom.

Poznati par ne govori previše o svom privatnom životu, pa se tek u nekoliko godina sazna nešto novo o njihovoj vezi.

Pique je odlučio da izađe u javnost i da otkrije kako je upoznao atraktivnu pjevačicu.

"Upoznali smo se u Madridu na snimanju spota za pjesmu 'Waka Waka' pred početak Svjetskog prvenstva 2010. godine u Južnoj Africi. Odmah sam joj tražio broj telefona", govori Pique i otkriva kako se sve razvijalo.

"Ona je nešto ranije otišla u Južnu Afriku kako bi pjevala na otvaranju prvenstva. Poslao sam joj poruku s pitanjem kakvo je vrijeme u Južnoj Africi. Nisam očekivao odgovor, a zatim je stigao odgovor: Hladno je, ponesi kaput".

Nije se Shakira zaustavila na tome već je napisala ogromnu poruku.

"Pisala je roman s detaljima oko promjene temperature iz dana u dan. Pomislio sam, ova nije normalna. Dopisivali smo se za vrijeme prvenstva, ali jedina šansa da je vidimo bilo je da dođemo do finala. Rekao sam joj da ako je to potrebno da bih je vidio, doži žemo do finala. I to je bio drugi put da smo se vidjeli", rekao je Pique.

Nakon toga je uslijedila prava romansa. Shakira je ubrzo bila u Gerardovom zagrljaju, a tamo je još i dans. Poznati par ima dva sina, Milana i Sašu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi