Bivši igrač Liverpoola ismijava Piqueov raskid sa Shakirom, spominje i majku Realove zvijezde

Twitter

Bivši igrač Liverpoola ismijava Piqueov raskid sa Shakirom, spominje i majku Realove zvijezde

Edmir Škorić

Španski nogometaš Gerard Pique (35) nedavno se rastao od 10 godina starije kolumbijske pjevačice Shakire (45).

Defanzivac Barcelone je navodno uhvaćen u prevari, zbog čega je Shakira momentalno tražila razvod iako je s Piqueom od 2010. godine i zajedno imaju dvoje djece.

Pojavile su se informacije kako je Pique trenutno u vezi sa mladom konobaricom inicijala C.C., a s kojom ga je upoznao njegov 21-godišnji saigrač Riqui Puig. Pique i mlada dama se navodno već dugo viđaju, a upoznao ju je u baru La Traviesa.

U međuvremenu Pique i Shakira traže način kako da se mirno raziđu, a kako prenose španski mediji, Kolumbijka ne želi ostati u Barceloni i tu je nastao problem zbog njihove zajedničke djece, sinova Milana (9) i Sashe (7).

Neki bivši igrači čak ismijavaju Piqueov rastanak sa Shakirom, pa je tako Jose Enrique, nekadašnji nogometaš Liverpoola, na Twitteru postavio fotografiju s jednog od ranijih duela Barcelone i Real Madrida, na kojoj izgledao kako Pique prijeti mladom Brazilcu iz Reala, a u opisu iste stoji:

"Ako me još jednom predriblaš na ovaj način, izlazit ću s tvojom majkom".

Mediji u Španiji su čak tvrdili da je Pique izlazio s majkom svog mladog saigrača Gavija, no mnogo toga na kraju se ispostavilo netačnim, mada je jedno sigurno - Pique više nije Shakirin, a za to je sam kriv jer je hodao po noćnim klubovima i provodio se sa mladim djevojkama.

Top Komentari

user601
majmun voli bananu,insan voli pi**u,sta je tu cudno....
2 1
Jasminn
Koje vi gluposti pisete
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi