Shakirin "lov" nedugo nakon rastanka s Piqueom: Zapratila je odmah dvojicu muškaraca na Instagramu

Da li to već traži drugoga?

Shakirin "lov" nedugo nakon rastanka s Piqueom: Zapratila je odmah dvojicu muškaraca na Instagramu

Edmir Škorić
Teme:

Kolumbijska pjevačica Shakira i njen dugogodišnji partner, nogometaš Barcelone Gerard Pique, službeno su se rastali.

Nakon gotovo 12 godina veze, došlo je do zahlađenja odnosa i potpunog razvoda, a sve zbog toga što je Pique varao majku svoje dvoje djece. Španski mediji pišu kako je stoper Barcelone popularnu pop pjevačicu prevario sa jednom jako mladom djevojkom, ali njen identitet nije poznat.

Pjevačica je navodno odlučila sada živjeti u vili u Miamiju, 7.500 kilometara dalje od Barcelone i Piquea, a mediji prati svaki njen korak, čak i aktivnosti na društvenim mrežama.

Tako su došli do saznanja da je nedugo nakon raskida s Piqueom zapratila glumce Chrisa Evansa i Henryja Cavilla na Instagram profilu.

Shakira ima preko 74,4 miliona pratitelja na Instagramu i prati samo 151 osobu. I dok je Henry Cavill u vezi sa Natalie Viscuso, Chris Evans je samac.

Nije tajna da se radi o jednim od najpoželjenijih glumaca na svijetu i stoga je malo iznenađujuće da ih je tek sada, nakon što se rastala od Piquea, 45-godišnja pjevačica odučila pratiti na Instagrmau.

Shakirini fanovi su otišli korak dalje, pa su zaključili da bi ona i Chris Evans, poznat po ulozi u Kapetan Amerika, bili savršen par.

[instagram]https://www.instagram.com/p/Ca_naLxg7bI/?hl=en[/instagram]

Oglasi