Pique novu djevojku upoznao sa roditeljima i djecom, bijesna Shakira odmah povukla radikalan potez

Pique novu djevojku upoznao sa roditeljima i djecom, bijesna Shakira odmah povukla radikalan potez

E. Škorić

Prije nekoliko dana otkriven je identitet djevojke s kojom je Gerard Pique prevario Shakiru.

Već mjesecima se špekuliše kako izgleda djevojka s kojom je Pique prevario Shakiru zbog čega je slavni par raskinuo nakon 12 godina veze.

U proteklom periodu objavljeno je niz detalja, međutim tek sada se u javnosti i pojavila prva fotografija nove djevojke zvijezde Barcelone.

Radi se o 23-godišnjoj studentici Clari Chia Marti, koja je Piquea upoznala u jednom kafiću u kojem je radila kao konobarica.

Pique je novu djevojku ubrzo zaposlio u svoju produkcijsku kompaniju Kosmos gdje je i danas angažovana. Njeni zadaci su da organizuje događaje.

Oglasi

Mjesecima je stoper Barcelone krio svoju romansu sa Clarom, viđali su se mnogo puta, a na kraju je Shakira sve saznala i ostavila nogometaša s kojim ima dvoje djece (Milan i Sasha).

Prema La Razonu, Clarina veza s Piqueom nije prolazna i njih dvoje imaju ozbiljne namjere. S tim u vezi, nogometaš je svoju novu djevojku već upoznao s roditeljima.

Pique je ženu upoznao i s dvojicom dječaka koje ima sa Shakirom, Sashom (7 godina) i Milanom (9 godina), što je jako zasmetalo poznatoj pjevačici koja je odlučila napraviti zanimljiv potez.

"Shakira živi u kući koju od kuće Piqueovih roditelja dijeli samo bazen. Zato Shakira želi izgraditi zid kako ne bi vidjela ni njih ni Claru ", rekao je izvor za španski časopis.

Oglasi

Kako prenosi Marca, Shakira više ne vidi svoj smisao u Kataloniji, pogotovo jer posjeduje impozantnu vilu u Miamiju, vrijednu 16 miliona eura. Tako bi se u bliskoj budućnosti trebala preseliti u Sjedinjene Američke Države.

Shakira je više puta htjela prodati vilu, ali nije dobila traženi iznos, pa je ostala u njenom vlasništvu. Imanje se nalazi u blizini plaže u Miamiju i jedno je vrijeme iznajmljivano za 45.000 eura mjesečno.

Vila je sagrađena 1951. godine, a pjevačica ju je kupila prije 21 godinu za samo tri miliona dolara. Ukupna površina je 2000 četvornih metara, a imanje ima šest spavaćih soba, sedam kupaonica, sobu za fitness, konferencijsku sobu, sobu za bilijar, garažu, terasu, bazen sa spa centrom, bar i izlaz na ocean.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti