Pirlo napustio intervju nakon provokativnog pitanja

Sjajna reklama

Pirlo napustio intervju nakon provokativnog pitanja

E. Čaušević

Nekadašnji italijanski fudbaler Andrea Pirlo pratit će Svjetsko prvenstvo u Rusiji, ali sigurno da mu je žao što tu neće biti njegove selekcije Italije.

Italija se prvi put nakon 1958. godine nije uspjela plasirati na Mundijal što je bio veliki šok za sve na Apeninima. Pirlo je priznao da će biti u Rusiji i pratiti utakmice na licu mjesta, ali je jasno da mu je žao što neće imati priliku da prati svoju domovinu.

Pirlo je učestvovao u sjajnoj reklami UberEatsa koja je zbunila mnoge onako na prvu. Naime, u prvi mah se čini da je novinar namjerno provocirao Pirla pitanjem oko Italije zbog čega je on napustio ovaj razgovor, ali se na kraju ispostavilo da je sve to samo reklama.

"Šta misliš o šansama Italije na Mundijalu? Sigurno s tobom u ekipi imate dosta šanse. Da li su uzbuđen što ćeš igrati na Svjetskom prvenstvu u Rusiji", pitao je novinar "zbunjenog" Pirla koji je sjajno reagovao.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi