Lovac na 'Instagram modele': Jedna za drugom završavaju u krevetu NBA zvijezde
Foto - Instagram

PJ je veoma aktivan

Lovac na 'Instagram modele': Jedna za drugom završavaju u krevetu NBA zvijezde

M. Šljivak

NBA igrači poznati su kao veliki zavodnici već godinama unazad.

Mnogi od njih su se javno hvalili da su tokom karijere imali ogroman broj žena. Mijenjali su ih iz grada u grad i s znali biti s nekoliko njih tokom jedne noći.

U savremenoj NBA čovjek koji važi za najvećeg zavodnika je Tristan Thompson. On godinama unazad puni rubriku vijesti u žutoj štampi zbog svega što radi, a njegovim stopama krenuo je i košarkaš Charlotte Hornetsa PJ Washington.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CbbCmYWOGYr/[/instagram]

Nakon uzbudljive 'veze' s Brittany Renner, koja je postala poznata zahvaljujući njemu, PJ Washington se okrenuo novim 'izazovima' kada su djevojke u pitanju.

Oglasi

Renner mu je rodila jedno dijete, a Washington će uskoro po drugi put postati otac jer je njegova djevojka Alisah Chanel objavila kako čeka bebu s NBA zvijezdom.

[instagram]https://www.instagram.com/p/Ceb9vyeOQfK/[/instagram]

Ona je obavila niz fotografija na kojima se vidi da je u drugom stanju. Tu je i komentar NBA košarkaša koji joj poručuje da je voli i očigledno da trenutno ovaj par veoma uživa.

PJ je postao pravi lovac na Instagram modele. Alisah mu je već druga nakon kontroverzne Brittany koja mu je uzela ogromne cifre za odgoj djeteta u prethodnim mjesecima.

Veza s novom djevojkom počela je u septembru prošle godine, dva mjeseca nakon što je postao otac s Brittany, a ljubav je toliko jaka da je Alisah već istetovirala ime svog voljenog dečka.

Oglasi

PJ Washington je postao istinski lovac na 'Instagram modele', a vidjet ćemo koliko će mu trajati veza s ovom ljepoticom.

Sponzoruši malo 200.000 dolara od NBA igrača: "Nemam auto, ne znam kako preživljavam"

Brittany Renner javno tvrdi da nema novca i da joj otac njenog djeteta uopšte ne pomaže iako joj je dao 200.000 dolara za prvu pomoć.

"Možete li zamisliti da s 29 godina i bebom oko vrata živite s roditeljima jer su vas otjerali iz kuće (sama sam otišla gdje me cijene) i nemate nikakav automobil?", pita se Brittany i nastavlja kukati kako nije spremna za život s bebom bez novca kojeg bi joj trebao uplaćivati NBA košarkaš PJ Washington.

"Kako biste vi reagovali da vas vrijeđaju zbog 200.000 dolara naknade za dijete. Kako bi vama bilo da vas nazivaju sponzorušom ili još gore što vas pljuju jer navodno ne date ocu da vidi dijete, iako on uopšte nije u istoj državi".

"Sve ovo je moja realnost. Pokušavam se izboriti sa finansijama. Imala sam težak pad, samohrana sam majka i ne postoji osoba koju poznajem i koja bi mogla proći kroz sve ovo".

Ona u svojoj rubrici osoba s kojim je bila ima zabilježena imena NBA košarkaša Bena Simmonsa i Jamesa Hardena, a pored njih ranije je u ljubavnim odnosima bila s nekadašnjom NFL zvijezdom Colinom Kaepernickom, muzičarem Drakeom i mnogim drugim.

Oglasi