Pjanić objavio fotografiju sa sinom Edinom, a Ribery i Marchisio oduševili svojim komentarima

Bh. veznjak na zasluženom odmoru

Pjanić objavio fotografiju sa sinom Edinom, a Ribery i Marchisio oduševili svojim komentarima

Endin Čaušević

Bh. reprezentativac Miralem Pjanić uživa u zasluženom odmoru pred odlazak u Barcelonu.

Pjanić sa svojim sinom Edinom uživa u ljetnom odmoru, te puni baterije za nove izazove. Bh. veznjak će se krajem mjeseca priključiti novom klubu Barceloni nakon što je poslije četiri godine napustio Juventus.

Bh. reprezentativac je na Instagramu objavio nekoliko fotografija sa svog odmora, a i ovaj put u centru pažnje našao se njegov sin Edin.

Pjanić je oduševio fanove fotografijama s ljetovanja, a posebnu pažnju privukli su komentari poznatih fudbalera Francka Riberyja, Claudija Marchisija, te Simonea Perotte koji su također bili "očarani" ovim fotografijama.

Top Komentari

Quartararo20
Evo ja se upiso od komentara
2 0
DamirS
Ljudi na njegovu sliku stavili smajlije a vi pišete oduševili svojim komentarom. Šta bi bilo da su još nešto uz to napisali.
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi