Pjanić skakao s jahte, hrabrost pokazao i njegov sinčić Edin

Zasluženi odmor i potpuna zabava

Pjanić skakao s jahte, hrabrost pokazao i njegov sinčić Edin

Edmir Škorić

Bh. reprezentativac trenutno uživa u odmoru, pa kao i većina nogometnih zvijezda dane provodi krstareći morem u skupocjenoj jahti.

Pjanić bi za nekoliko dana trebao put Barcelone kako bi počeo pripreme sa svojim novim timom, ali prethodno koristi zaslužene dane odmora, poslije naporne sezone s Juventusom.

On s porodicom krstari jahtom, a na Instagramu je objavio snimak kako u more skače s jahtom. Hrabri njegov sinčić Edin također je s jahte, doduše s manje visine, također skočio u vodu.

Otac i sin dobro se zabavljaju i uživaju u svim čarima života, a ljetni slobodni dani idealni su za malo akrobacija na moru.

Top Komentari

DadiG
Pjanke baš voli i pazi sina. Znam, nije jedini i hvala Bogu može mu se dosta toga, ali fino vidjeti. Definitivno bolje nego reportaže kako je varao, napijao se, kockao, tukao se...
1 2
Zulfikar
Wow hrabro nema sta
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi