Plaćao alimentaciju, ali zauzvrat tražio golišave slike

Yaya Toure ucjenjivao ženu s kojom ima vanbračno dijete

Plaćao alimentaciju, ali zauzvrat tražio golišave slike

Adnan Beganović

Jedan od najboljih fudbalera Manchester Cityja, Yaya Toure, našao se na udaru otočkih tabloida i to nakon što je otkriveno da sa bivšom djevojkom Mariam Camara ima vanbračnog sina.

The Sun je danas objavio intervju sa pomenutom Mariam, koja je otkrila i drugu stranu Tourea, koji je godinama važio za uzornog porodičnog čovjeka.

Prema riječima Mariam, koja je Yayu upoznala još u Obali Slonovače, fudbaler Cityja napustio ju je kada je saznao da je trudna, a sina je priznao tek nakon DNK testa i obećao je da će ga izdržavati.

Tako je i bilo, no Mariam tvrdi da je tokom svake transakcije novca Yaya od nje nešto tražio za uzvrat.

"Kad god bi htio poslati novac tražio je nešto zauzvrat. Tražio je da mu pošaljem provokativne slike, da slikam guzu i da mu pošaljem i te fotografije. Ako nisam poslala fotografije, novac ne bismo dobili", izjavila je Mariam.

"Ponaša se kao da mu sin ne postoji. Nikada nije s njim razgovorao. To nisu postupci dobroč čovjeka, dobrog oca. Yaya je uzor milionima mladih ljudi širom svijeta, ali nema srce da brine o svom sinu", dodala je Mariam.

Mariam je ispričala i kako je došlo do njihove afere.

"Prvi put smo se sreli u Parizu 2011. godine i razgovorali smo o starim vremenima. Znala sam da je oženjen, znala sam njegovu ženu, ali nismo o tome razgovarali. Ubrzo smo postali ljubavnici, a sredinom 2012. godine sam saznala da sam trudna. Rekla sam mu, a on je rekao da misli da dijete nije njegovo. Nakon toga je promijenio telefonski broj i tokom trudnoće ga nikada nisam čula", istakla je Mariam koja je na kraju dodala da se malo potom sa Yayom srela u Obali Slonovače kada je fudbaler Cityja po prvi put vidio sina.

Prema njenim riječima Yaya je sina vidio još jednom i to 2014. godine kada je obavljen i DNK test nakon kojeg je potvrđeno da je fudbaler Cityja otac djeteta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.