Plavuša s Grbavice je oduzimala dah
Objektiv fotografa usmjeren je bio ka dijelu gostujućih navijača na Grbavici, posebno ka jednoj zanosnoj plavuši koja nijee skidala osmijeh sa lica (Foto: www.belfastlive.co.uk)

Kasnije je nestao osmijeh s njenog lica

Plavuša s Grbavice je oduzimala dah

E. Škorić

Bosnaskohercegovačka reprezentacija sinoć je s 2:0 pobijedila Sjevernu Irsku u meču 3. kola Lige nacija.

Gosti su, složit ćete se, zaslužili makar počasni gol zbog svga što su napravili u 90 minuta, ali nisu imali sreće.

Mada, mogu da budu ponosni kako igraju od početka Lige nacija iako nemaju nijedan bod, a posebno mogu da budu sretni i ponosni kakve navijače imaju.

Na Grbavici je sinoć odjekivala pjesma Sjvernoiraca kojih je bilo oko 700, a posebnu pažnju privukla je jedna lijepa plavuša među njima.

Žao nam je što je taj lijepi osmijeh nestao nakon 90 minuta, ali nadamo se da će već protiv Austrije biti nasmijana i sretna.

Top Komentari

mer12
Ajdi sada prikazi slike svih navijacica
14 9
Robijaš88 RZ
Jebla vas ona više de prestanite otome pisat samo zanosna ljepotica uperene oci u nju de bolan prestanite to objavljivat pa jebo te tito samo obara sa nogu vako nako de prestanite s tim ovo je sportski portal a ne vakav I pise te Sexy fitness zvijezda de prestanite s tim.
11 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi