Playboy zečicu startuje poznati fudbaler: "Baš je pristojan i fin"

Vrijeme krati dopisivanjem

Playboy zečicu startuje poznati fudbaler: "Baš je pristojan i fin"

O. Lekić

Italijanka Laura Bragato, inače Playboyjev model, otkrila je medijima da je 'startuje' Jesse Lingard.

Laura nikada nije skrivala svoju ljubav prema fudbalu, naročito klubovima i igračima iz Serie A, međutim nisu joj 'mrski' ni oni iz Engleske.

Još 2018. godine počela je da se dopisuje sa defanzivcem Manchester Uniteda Jesseom Lingardom, a tabloidima u Engleskoj otkrila je kako se redovno čuju i danas kada su uslijed pandemije koronavirusa obustavljena sportska takmičenja.

Po onome što kaže, zvijezda tima s Old Trafforda krizne dane provodi u brizi za druge...

"Razgovarala sam s Jessejem i on dane provodi kući kao i svi mi. Ja vrijeme provodim tako da se rješavam stresa, svakodnevno prolazim tretmane ljepote, gledam filmove i kuham dobru talijansku hranu. Kada se sve ovo završi, želim putovati. Ljeto ću provesti u Španiji i Londonu", kazala je lijepa Laura.

Ipak, morala je još nešto reći o fudbaleru.

"Lingard je stvarno jako skroman dečko. Nema kod njega ni najmanje prepotencije. S obje je noge čvrsto na zemlji, pristojan, finih manira... I tako silno nadaren u svom poslu."

Na svoj Instagram profil Laura kači i fotografije u tangama i dresu, a u svojoj bogatoj kolekciji ima i onaj od Edina Džeke u kojem je također pozirala.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi