Ma baš Icardiju teško pada što ne ide na SP...

Uživa uz Wandu Naru

Ma baš Icardiju teško pada što ne ide na SP...

E. Škorić

Wanda Nara je supruga argentinskog napadača Maura Icardija, a ako smo nešto naučili o njoj, onda je to da obožava da se fotografiše i da mami muške uzdahe.

Wanda se brine o Icardijevoj karijeri, pa joj sigurno nije pravo što njen "klijent" neće igrati na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Ipak, Icardiju će to sve lakše da padne, ipak uživa u društvu žene koja je san mnogim muškarcima.

Ovaj par na Sejšelima odmara i očigledno im je najmanje u glavi Svjetsko prvenstvo i Argentina. Reklo bi se da je Mauro pravi sretnik i da će ovo ljeto, kao i prethodno, biti za pamćenje.

A nakon što se dobro odmore, možda dođe i neka dobra ponuda za Icardija. Za sada se najviše spominju Real Madrid i Bayern. Wanda će, vjerujemo, odraditi najbolje svoj dio posla. Kako to samo ona zna...

Promo

Top Komentari

pticijaprcija
Baš mu teško padaaaaa hahahhahahahha i meni bi pored ovakve ...
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi