Podrška u borbi za Premijer ligu: Mozzart uz rukometaše Sane

Klubu iz Sanskog Mosta stigla nova oprema

Podrška u borbi za Premijer ligu: Mozzart uz rukometaše Sane

Sponzorski tekst

Rukometni klub Sana 7 iz Sanskog Mosta iduće godine proslavlja 60. rođendan.

 Do sada su se okitili brojnim titulama, a rođendanske želje su im ulazak prvog tima u elitni rang, kao i omasovljenje omladinskog pogona. Uoči jubileja, na poklon im je stigla nova oprema iz Mozzarta sa željom da ostvare sve sportske snove.

Opis nije dostupan.

Podrška kompanije Mozzart od velike nam je pomoći. Olakšava nam odigravanje utakmica Lige Federacije BiH, a nadamo se ove sezone i prolasku u Premijer ligu BiH. Hvala Mozzartu na ovom plemenitom sportskom potezu- kaže Adi Kuršumović, trener omladinskih sekcija i golman prve ekipe RK Sana 7, Sanski Most.

Klub trenutno broji oko 60 članova u selekcijama od pretpionira, preko pionira do seniora.

Opis nije dostupan.
Mlađi rukometaši se takmiče u Omladinskoj kantonalnoj ligi, dok seniori nastupaju u Prvoj ligi Federacije BiH. Prvotimci su trenutno na visokom drugom mjestu, pa je plan da u novoj Mozzart opremi uđu u elitno takmičenje u Premijer ligi BiH i te kako izgledan.

Opis nije dostupan.

U veće uspjehe ubrajaju osvojeno drugo mjesto na Međunarodnom turniru u Italiji. U njihovom timu golove je zabijao i čuveni Duško Čelica koji je igrao za brojne domaće, evropske i svjetske klubove.
Klub se u radu oslanja na finansijsku podršku Sportskog saveza Sanski Most, kao i društveno odgovornih kompanija kao što je Mozzart.

Opis nije dostupan.

U narednom periodu žele da prošire omladinski pogon okupljanjem juniora i kadeta koji bi vrijednim treniranjem mogli stopama prvotimaca kojima se smiješi ulazak u najviši rang bh rukometa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi