Pogba posvetio srceparajući video ocu
Foto: EPA

Nakon što je njegov otac izgubio borbu sa teškom bolešću

Pogba posvetio srceparajući video ocu

Fudbaler Manchester Uniteda Paul Pogba je na svom Instagram profilu postavio emotivan video, sa prikladnom porukom, kojim je odao počast svom nedavno preminulom ocu.

Talentovani fudbaler i njegova porodica su nedavno saopštili tužnu vijest da je Pogbin otac preminuo nakon borbe sa teškom bolešću, te su se zahvalili medicinskim radnicima koji su se brinuli za njega.

Pogba će zbog odlaska na očevu sahranu propustiti večerašnju utakmicu Uniteda i Southamptona, ali se očekuje da će nastupiti u finalu Lige Evrope koje se igra naredne sedmice.

Ovaj gubitak je, očigledno, teško pao fudbaleru i njegovoj porodici, a Pogba je na svom Instagram profilu uz emotivni video postavio i poruku:

"Počivaj u miru tata. Hvala bolnici American de Paris i klinici Christie u Manchesteru što su se brinuli za moga oca..."



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi