Pogledajte kako izgleda Messijev avion koji ga je koštao čak 15 miliona eura

Počastili se

Pogledajte kako izgleda Messijev avion koji ga je koštao čak 15 miliona eura

E. Čaušević

Argentinski fudbaler Lionel Messi trenutno je jedan od najplaćenijih fudbalera na svijetu, a odlučio je da počasti sebe i svoju porodicu.

Messi nije poznat po tome da se voli rasipati sa svojim novcem, no ovaj put odlučio je da počasti sebe i svoju porodicu. Fudbaler Barcelone je kupio avion koji je platio čak 15 miliona eura kako bi on i njegova porodica mogla putovati širom svijeta.

Argentinac nije želio da se to sazna u javnosti, no na kraju to nije mogao da spriječi. Nekoliko fotografija Messijevog aviona pojavilo se na internetu, te se vidi da je unutrašnjost dizajnirana poželjama Messija i njegove porodice.

Fotografija Barça BiH.

Top Komentari

Edin Merlin
Mogo se sjetiti onog djecaka koji je njegov dres od najlonske kese napravio.... Smece od covjeka !
20 69
FreedomBH
Edin M. I ti si smece ko I on,Taj neko ima manje of tebe trebas dijelit I ti . To sto je za tebe taman,za druge je previse.
1 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi