Pogledajte kako izgleda unutrašnjost Ronaldovog aviona koji vrijedi 23 miliona eura

Portugalac može da uživa

Pogledajte kako izgleda unutrašnjost Ronaldovog aviona koji vrijedi 23 miliona eura

Prva zvijezda Juventusa Cristiano Ronaldo jučer se konačno vratio u Torino.

Podsjetimo, Portugalac je trebao stiću u Torino još prije nekoliko dana, ali njegov privatni avion nije dobio dozvolu da poleti s madridskog aerodroma zbog koronavirusa.

Ipak, nakon nekoliko dana 'natezanja' portugalska zvijezda sinoć je uz jake mjere sigurnosti stigla u italijanski grad te se odmah zaputila prema svojoj vili koja se nalazi nedaleko od Torina.

Njegov avion, koji je inače kupljen 2015. godine, mnogo puta se našao na naslovnim stranicama svjetskih medija proteklih dana, ali većinom smo ga mogli vidjeti samo s vanjske strane.

Mnoge zanima kako zapravo izgleda njegova unutrašnjost obzirom da toliko košta, a sada možemo vidjeti i dio toga.

Ronaldo zaista može da uživa u apsolutnom luksuzu i uopšte ne mora imati osjećaj da se nalazi u avionu. Unutra se nalazi sve što mu je potrebno. Pogledajte i sami na fotografijama...

Top Komentari

Zulfikar
Prikazite unutrasnjost recimo šatora nekog od amazonskih plemena kao npr. pleme Matze.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti