14

Komentari (14)

konjnakvadrat
SDA pglavica i njegov sljam ti ovo nece oprostiti,moj Harise
azz33333
Sjecam se utakmice zeljo makabi na kosevu kad mu je 25 hiljada manijaka psovalo majku.
user1574859714
A nasa posla.Kontaju ako je nas treva se sklanjati na terenu. Bio sam na toj utakmici,na istoku i dobro se sjecam.
roki-rokic
Bolje da si obe noge slomio nego cufutku ozenio.
nejeditrice
SarajevoFC
Zulfikar
Zasto? Pa nije ozenio hinduskinju vec jevrejku, znaci u pitanju je ehlul kitabijka. Muslimanu muskarcu je dozvoljeno da ozeni krscanku ili jevrejku, uslov je da djeca budu muslimani, dakle nema bozica, rodjendana niti jelki.
Vrbaski
Vrbaski
Nije bolest sve što boli.
roki-rokic
Babo neke ti se rokne BIZONU.
roki-rokic
Vidis gje provodi odmor,jos malo pace kapica da bude na glavi. Toliko o tome sta Muslimam moze da ozeni A JA DOBRO ZNAM STA NAM JE DOZVOLJENO zenit.
Turgut2
Od svih mjesta u svijetu on u Izrael jooj
Vrbaski
Prelijepe žene, zemlja puna istorije, narod koji je izmislio monoteizam, narod koji je obogatio bosansku kulturu, narod koji je prošao logore i preživio genocid kao i Bošnjaci, narod koji je lobirao u USA kongresu da se bombarduju položaji pobunjenih srba zbog Srebrenice. Naravno da ih treba cijeniti.
roki-rokic
Ne lupaj ako vec neznas.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.