Pojavio se snimak koji otkriva razlog tuče: Ovaj udarac glavom je razljutio Kalinića!

Šta se dešavalo u Pioniru?

Pojavio se snimak koji otkriva razlog tuče: Ovaj udarac glavom je razljutio Kalinića!

Cijeli region je prije nekoliko dana pričao o tuči poznatog srbijanskog glumca Milana Kalinića i jednog od navijača Crvene zvezde pred početak treće utakmice polufinala ABA lčige između Zvezde i Partizana u Pioniru.

Tada se pojavio snimak kako Kalinmić udara šakama nesretnog navijača Zvezde za kojeg se kasnije ispostavilo da se zove Dalibor Krković. Danas, 10-ak dana kasnije, pojavio se i video snimak koji pokazuje koji trenutak je prethodio tuči.

Na samom početku videa, koji traje nešto duže od tri minute, može se vidjeti kako Krković udara glavom Kalinićevog prijatelja, nakon čega se Kalinić zalijeće na njega.

Oglasio se čovjek kojeg je pretukao Kalinić i dao neočekivanu izjavu

Inače, nekoliko dana nakon tuče oglasio se Krković koji je objasnio šta se zapravo desilo. On je čak stao u odbranu Kalinića čiji postupak je opravdavao.

"Iskreno mi je žao zbog svega što se Milanu Kaliniću i meni dešava od nemilog događaja sa vječitog derbija. Da mogu da vratim vrijeme, drugačije bih postupio. Tuču sam ja izazvao, jer sam zbog nervoze, velikog pritiska pred utakmicu, svoje nepromišljenosti napao Kalinićevog druga. I mogu samo da priznam da bih sigurno odreagovao isto kao i Kalinić da je neko udario mog prijatelja. Neizrecivo mi je žao dok gledam ovu hajku na njega, kako ga razvlače po medijima, jer je sve prenaglašeno i pretjerano", kaže Krković i objašnjava šta se zapravo desilo:

"Bila je gužva, odjednom su se sva mjesta popunila. Okolo su sjedile porodice sa djecom, u trenutku nema nijedne slobodne stolice. Preplavio me talas nervoze i doživio sam prekid filma. Udario sam Marka. Ne znam šta mi je bilo, nikad tako nisam reagovao. Poslije toga je Milan uzvratio meni, a što je najgore vjerovatno bi većina nas uradila isto. Sada mi je najviše krivo što se sve tako odigralo, što su muški hormoni, utakmica i nervoza, učinili svoje, a niko od nas niji nasilnik", dodao je on.

Dodajmo i to da je Zvezda na kraju dobila susret protiv Partizana i plasirala se u finale ABA lige gdje trenutno vodi 2:1 u seriji protiv Budućnosti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi