Pokazao ko je gazda: Kolašinac objavio, pa obrisao "tweet"

Bh. reprezentativac neustrašiv i van terena

Pokazao ko je gazda: Kolašinac objavio, pa obrisao "tweet"

Admin Čaušević

Sead Kolašinac je i danas pokazao da nije samo neustrašiv na terenu već i van terena. 

Bh. reprezentativac je goloruk krenuo da zaštiti Mesuta Ozila nakon što su ih na ulicama napali noževima naoružani razbojnici.

Kolašinac i video na kojem se vidi kako se pokušava obračunati s razbojnicima su top tema u svjetskim medijima i na društvenim mrežama.

Poslije ovog nemilog incidenta u kojem je pokazao ko je gazda Kolašinac je oglasio na Twitteru, ali je ubrzo obrisao Tweet.

Popularni Seo je samo objavio emoticon šake kojim je vjerovatno htio simbolizovati svoju snagu, ali i hrabrost.

Inače, Arsenal je potvrdio da su Ozil koji je bio za volanom te Kolašinac u ulozi suvozača učestvovali u incidentu te su prošli nepovrijeđeno.

"U kontaktu smo s obojicom igrača i oni su dobro", izjava je portparola Arsenala koju su prenijeli svi ugledni britanski mediji.

Sky Sports navodi kako će Arsenal tretirati ovaj slučaj tretirati kao "privatnu stvar" te da neće utjecati na pripreme igrača.

Iz policije su saopštili da su Kolašinac i Ozil ispitani, kako do sada niko nije uhapšen te da će istraga biti nastavljena.

"Vozač je zajedno sa putnikom uspio da prođe nepovrijeđen te je otišao u restoran gdje je razgovarao sa službenicima. Nije bilo haštenja, istraga se nastavlja", poručeno je iz londonske policije.

Ozil i Kolašinac su se sa američke turneje u London vratili jučer, a današnja nemili događaj će sigurno još dugo pamtiti.

Top Komentari

Gaucho
Dješ na Bošnju
5 0
Mungos
Sejo ih usput i opljacko hahahah Svaka cast Seade!
2 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi