Jusuf Nurkić se prvi oglasio nakon što se Kolašinac obračunao s naoružanim razbojnicima

Bh. fudbaler sve oduševio

Jusuf Nurkić se prvi oglasio nakon što se Kolašinac obračunao s naoružanim razbojnicima

E. Čaušević

Naoružani razbojnici danas su u Londonu pokušali opljačkati Mesuta Ozila i Seada Kolašinac, a bh. reprezentativac se s njima obračunao golim rukama.

Razbojnici koji su bili na skuteru pokušali su ukrasti Ozilov automobili kada je on stao pored turskog restorana. No, s njim u autu bio je i Kolašinac, te njihove supruge.

No, razbojnici nisu ni sanjali da će Kolašinac hrabro krenuti na njih iako se na snimku nadzorne kamere vidjelo da su imali noževe. Bh. fudbaler je jednog od njih uspio i udariti, a oni su potom pobjegli.

Potez Kolašinca je oduševio cijeli svijet i zbog nevjerovatno hrabrog poteza dobio je velike čestitke. Jedan od prvih koji se oglasio je bh. košarkaš Jusuf Nurkić.

Nurkić je odgovorio na status jednog koristika s Twittera koji je tražio od bh. košarkaša "dozvolu" da Kolašincu prepusti nadimak "Bosnian beast" barem na trenutak.

"Brat Sead kolašinac je beštija", kratko je poručio Nurkić.

Promo

Top Komentari

Turgut2
Nema to veze sa arabom nego nešto drugo u pitanju. Nekad a I sad bih Sam isao goloruk na pistolje kad ti klikne za odbraniti a svima nama je zapisano kad na ahiret odlazimo
0 3
Shik
Za pohvalu u svakom slucaju.. Za primjer drugima, daje Sejo takav i na terenu.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi