Poklon za Dan zaljubljenih Firmina učinio najsretnijim na svijetu: Njoj je stvarno stalo...

Pobrinula se da oduševi Brazilca

Poklon za Dan zaljubljenih Firmina učinio najsretnijim na svijetu: Njoj je stvarno stalo...

E. Škorić

Napadaču Liverpoola Robertu Firminu ide jako dobro u posljednje vrijeme i rekli bismo da može da se svrsta u onu kategoriju sretno oženjenih muškaraca.

Firmino je bio strijelac u 5:0 pobjedi Liverpoola u Portu u osmini finala Lige prvaka i ovaj brazilski napadač neizostavan je član Redsa, a sve u životu mu je potaman. Osim što igra dobro i stalno je nasmijan, može da se pohvali da je pronašao pravu osobu.

A prava je Larissa Pereira, koju je oženio ljetos, nakon što su tri godine bili u vezi. Imaju dvije kćeri i, kako to biva u ovakvim brakovima, luksuzan život.

Larissa je poput ostalih djevojaka/supruga poznatih sportista aktivna na društvenim mrežama, a toliko je zgodna da mnogi muškarci dok je gledaju pomisle: "Blago Firminu".

Ne, nije sve u njenom izgledu, zna to i Firmino, koji je od lijepe Larisse dobio prigodan poklon za Valentinovo uz ljubavnu pjesmu u kojoj ljepotica želi da pokaže Firminu koliko ga voli i koliko joj je stalo do njega.

"Ponekad mislim da bi trebalo da ti više puta kažem da te volim i da te želim više od svega", poručila je Firminu Larissa, od koje uistinu zastaje dah.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti