Ponovo 'šara': Bolt viđen sa zagonetnom plavušom

Napustili klub u kasnim satima

Ponovo 'šara': Bolt viđen sa zagonetnom plavušom

O. Lekić

Usain Bolt u posljednje vrijeme prečesto dospijeva u centar medijske pažnje zbog skandala sa različitim ženama sumnjivog morala.

Iako je vjeren sa svojom dugogodišnjom djevojkom Kasi Bennet, Boltu je očigledno u krvi da 'šara' ali mu problem predstavlja to što je poznat i što ga paparazzi uhode.

Najbrži čovjek svijeta je sinoć u kasnim satima viđen u društvu misteriozne plavuše sa kojom je napustio jedan noćni klub u Londonu. Navodno se u hotel vratio tek u 2:30 sata.

Devetostrukom olimpijskom prvaku je djevojka već jednom oprostila prevaru, a kako će reagovati na ove fotografije, saznat ćemo...  

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi