Poredali lutke na tribinmama da "dočaraju" atmosferu, pa shvatili da je riječ o lutkama za seks...

Južna Koreja

Poredali lutke na tribinmama da "dočaraju" atmosferu, pa shvatili da je riječ o lutkama za seks...

Edmir Škorić

Navijači južnokorejskog Seoula su bili ogorčeni kada su shvatili da su na tribinama korištenje seks lutke na napuhavanje.

Seoul je prazne tribine želio malo da ukrasi sa nekoliko lutaka, pa je postavio 25 ženskih i pet muških lutki. Navijači, koji su meč Seoula gledali putem streama, uvidjeli su da "tu nešto ne štima".

Ispostavilo se da je riječ o lutkama za seks, a neke su čak držale u ruci karton na kojem je bila reklama za online stranice za odrasle, iako je pornografija zabranjena u Južnoj Koreji.

Iz kluba su prvo rekli kako je bila riječ o normalnim lutkama koje se u dućanima koriste kao modeli za odjevne predmete, ali ubrzo je otkriveno da ih je proizvela firma koja proizvodi seks igračke.

Firma Dalcom je s isporučenim lutkama na praznim tribinama uveliko osramotila Seoul, a klub se kasnije izvinio putem društvenih mreža.

Top Komentari

dinass
Stvarno su podigli atmosferu hahahha
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi