Porodica Messi će uskoro dobiti novu prinovu

Treći sin je na putu

Porodica Messi će uskoro dobiti novu prinovu

E. Čaušević

Lionel Messi i Antonella Roccuzzo ljetos su odlučili svoju dugogodišnju veznu krunisati brakom.

Ovaj par ima dvoje djece, Thiaga i Mattea, a ljetos su odlučili da nakon dugogodišnje veze vjenčanjem u argentinskom Rosariju krunišu svoju ljubav. Samo nekoliko mjesec kasnije počelo se špekulisati da će porodica Mess dobiti novog člana, a to je jučer potvrdila njegova supruga Antonella.

Naime, ona se oglasila na Instagramu nakon mnogobrojnih špekulacija, te je odlučila potvrditi da će njihova porodica postati bogatija. Messijeva supruga je kratko napisala "Muško je", te otkrila da će fudbaler Barcelone za nekoliko mjeseci dobiti i trećeg sina.

Ova vijest obradovala je navijače katalonskog kluba koji se nadaju da bi jedan od Messijevih sinova mogao biti zamjena za njega na fudbalskom terenu. Poznato je da su Thiago i Matteo već počeli da idu u Barcinu akademiju i jasno je da isti put čeka i Messijevog trećeg sina.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi