Porodica mladom košarkašu postavila ultimatum: Mi ili ona!

Ne žele ga vidjeti sa srpskom folkerkom

Porodica mladom košarkašu postavila ultimatum: Mi ili ona!

O. Lekić

Srpski košarkaš i nekadašnji član Zrinjskog iz Mostara Nemanja Bezbradica (25) mnogo je poznatiji po vezi sa srpskom folkerkom Darom Bubamarom, nego po košarkaškim dostignućima.

Bezbradica je važio za talentovanog košarkaša. Igrao je sa dosta uspjeha za mlade selekcije Srbije, ali nije dostigao karijeru kakva mu se predviđala.

Zato na ljubavnom planu ima uspjeha. Već dugo je u vezi sa Darom Bubamarom koja je od njega starija čak 17 godina.

Međutim, njegova porodica ne želi Daru za snahu. Nemanji su poručili da bira između nje i porodice.

"Najviše ih je pogodilo što ih je slagao i što je, bez obzira na njihovo jasno neodobravanje tog odnosa, ipak ostao sa njom. Bili su uznemireni i očajni. Nemanjina mama je plakala, vikala da mu pjevačica ne treba i potencirala da je Dara mnogo starija i da ima sina iz prvog braka", prenosi srpski Alo.

Bezbradica očigledno uživa u društvu poznate folkerke koja mu ispunjava sve želje.

Top Komentari

mesut10
Izabrat će nju, a onda će ga ona ce ga nogirati prvom prilikom.
35 0
ZmajBosanski18
Ja bi daru nabijo na svoju burgiju, i nebi je skino do jutra, al zenit ni za govora
15 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije