5

Komentari (5)

zenica78
to je kapitalizam kad joj plati bice joj bolje odmah ce ozdravit i traume prestat pifffff k
Benjamingst
Kad Amerikanci navali na nesto oni nece lahko odustati od toga, Advokat ovdje ide za parama, sud isto.... ovi ce njega ganjati sve dok ga ne uniste.
mer12
Ako te mediji Americki osude unapred gotov si, ,a vise je ovdje interesa bolje da je ostao u Realu ne bih se sada ovo desavalo, jbg. La Liga izgubila dosta gledatelja...moraju ih vratiti sebi nekako
bebi
Čovjek koji može da ima svaku ženu na planeti baš mu je do silovanja nekih anonimuski, ma hajte' molim vas hahah loš marketinški trik.
cccccc
bebi, a kome je ronaldo bio potreban 2005 godine? Covjek davao po 10ak golova u sezoni i niko nije ni znao za njega niti je bio popualran
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti