Portugalski novinar potvrdio: Ronaldo zaprosio Georginu!

Konačno staje na ludi kamen

Portugalski novinar potvrdio: Ronaldo zaprosio Georginu!

S. Grebović

Igrač Juventusa priredio je zabavu za najuži krug svojih ljudi, na kojoj je prema nekim informacijama, zaprosio dugogodišnju djevojku Georginu Rodriguez.

U novu sezonu Cristiano Ronaldo će prema svemu sudeći ući u ulozi supruga. Portugalac je odmor ove godine proveo na svojoj skupocjenoj jahti po Mediteranu obilazeći mjesta poput Saint Tropeza i Maralloce.

Sve su začinili na samom kraju odmora organizirajući glamuroznu zabavu na kojoj su prisustvovali njihovi najbliži prijatelji. Georgina ju je organizirala ne sluteći šta Cristiano sprema.

Izvori govore da je Portugalac kreknuo pred nju čim je počela zabava, a ona je pristala ne oklijevajući ni jednog momenta, što je izazvalo oduševljenje kod prisutnih kojima Ronaldo nije ništa najavljivao.

Prema riječima Manua Gutierreza, novinara koji je sve otkrio u emisiji na jednoj španskoj televiziji, vjenčanje se neće održati uskoro, ali bez sumnje da luksuza i glamura na njemu neće nedostajati.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Georgina Rodríguez (@georginagio)

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

🌹

Objavu dijeli Georgina Rodríguez (@georginagio)

Top Komentari

Arnel925
Za 3-4 godine uzeće mu sve pare jarane. 50/50
2 1
DamirS
Suzu sam pustio od sreće.
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi