Potresena Wanda Nara zaplakala u emisiji uživo

Govorila o Icardiju i njegovoj sestri Ivani

Potresena Wanda Nara zaplakala u emisiji uživo

E. Škorić

Supruga i agentica Maura Icardija rasplakala se dok je gostovala u jednoj TV emisiji.

Nakon što su je upitali o sukobu sa sestrom Maura Icardija, Wanda je bila jako emotivna i zaplakala je.

Kroz suze je 32-godišnjakinja kazala da će njen suprug ostati u Interu i naredne sezone, iako se dosta polemike vodilo oko toga proteklih sedmica.

"Još uvijek postiže golove. On nastavlja napredovati jer je najjači u svojoj obitelji. Sada je mirniji. Izgrlio je sve svoje saigrače jer je oduvijek imao dobar odnos sa svima. Sigurno ćemo ostati u Italiji iduće godine", kazala je Wanda.

Onda je komentarisala spornu svađu sa Icardijevom sestrom Ivanom.

"Nisam vještica. Uvijek smo pomagali obitelji. Ivana je prije nekoliko mjeseci došla u moj dom i otvorili smo vrata njoj i njenom dečku, koji je također nogometaš. Ivana nije iskrena. Mauro je veliki čovjek, on ne samo da pomaže obitelji, nego pomaže i ljudima koje ne poznajemo", ispričala je Wanda.

"Dao joj je auto da joj pomogne. Govorila je loše o svom bratu, to je neprocjenjivo", zaključila je.

Icardi je postigao 16 golova u 32 nastupa na svim natjecanjima za Inter ove sezone i povezivalo ga se s Real Madridom, a prethodnih sedmica je Wanda zajedno s njim bila na ratnoj nozi sa upravom Intera, ali i navijačima kluba, koji i danas prozivaju Argentinca.

Nastavlja se porodična drama Icardijevih: Ni najgorem neprijatelju ne bih poželjela ženu poput Wande

Ulazak Wande Nare u život Maura Icardija potpuno je razorio porodicu argentinskog napadača.

Zvijezda Intera odavno već zbog supruge ne komunicira sa roditeljima i sestrom Ivanom, koja u javnost iznosi sav "prljavi veš" kojeg Wanda ima.

Tako je prilikom gostovanja u Big Brotheru Ivana ponovo otvorila dušu. Pričala je o problemima unutar porodice i Wandinom ondosu prema Mauri i njegovim najbližim.

Tako je prilikom gostovanja u Big Brotheru Ivana ponovo otvorila dušu. Pričala je o problemima unutar porodice i Wandinom ondosu prema Mauri i njegovim najbližim.

Top Komentari

Edin Merlin
Od silnog šoka,nevjerice i potresenosti izašao sam iz stana bez desne čarape i uputio se u nepoznatom pravcu !!!!!
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi