Povratak atraktivne Amerikanke u oktagon nakon poroda obradovao je mnoge

Prezgodna MacKenzie Dern nije rekla posljednju riječ

Povratak atraktivne Amerikanke u oktagon nakon poroda obradovao je mnoge

S. Grebović
Teme:

Jedna od najseksipilnijih borkinja na svijetu se vraća u oktagon nakon samo dva i pol mjeseca od porodiljskog odsustva.

Ubitačna MacKenzie Dern je na oduševljenje svojih 676 hiljada pratilaca na društvenoj mreži Instagram objavila nekoliko atraktivnih fotografija kojim je potvrdila da se ponovo nalazi u top formi i da uskoro možemo očekivati njen povratak u oktagon.

Ova 26-godišnjakinja se ovog ljeta skrasila u ulozi majke, a prije povratka u borbe pohvalila se zavidnom figurom koju je održala uprkos velikim naporima oko poroda.

Nešto više od mjesec dana ostalo je do njene borbe protiv Amande Ribas, a još uvijek neporažena MacKenzie Dern (7-0, 2-0 UFC), objavila je dvije fotografije kako sjedi na rubu kreveta odjevena samo u donje rublje i tako pokazala da joj nije dugo trebalo da se vrati u zavidnu formu. 

Bit će jako zanimljivo vidjeti njezin okršaj protiv sjajne Brazilke, kao i što će biti zanimljivo vidjeti da li je i koliko napredovala u borbi na nogama, što joj je do sada bila slabija strana.

MacKenzie prvo mora proći vaganje za slamka kategoriju, na kojem je do sada 'pala' u više navrata, ali ako je suditi prema najnovijim fotografijama, ovog puta bi ga mogla bi ga položiti bez većih problema.

View this post on Instagram

᙭o᙭o Photo @lrhphotography

A post shared by Mackenzie Dern 🇺🇸🇧🇷 (@mackenziedern) on

View this post on Instagram

Step by step... | passo a passo... 📷—> @desautomatas

A post shared by Mackenzie Dern 🇺🇸🇧🇷 (@mackenziedern) on

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi