Pijani navijač zgrozio gledaoce: Ovo je nešto najodvratnije što je mogao napraviti uživo
Umjesto da se što više priča o onom što se dešavalo u kavezu, čovjek koji se našao izravno u prenosu je napravio potez koji je zgrozio dobar dio navijača

Dobio je i poruke podrške

Pijani navijač zgrozio gledaoce: Ovo je nešto najodvratnije što je mogao napraviti uživo

M. Šljivak
Teme:

MMA svijet je uglavnom poznat po dobroj akciji i brutalnim borbama.

Ipak, ono što se desilo na UFC eventu u Phoenixu, zgrozilo je ljubitelje ovog sporta širom svijeta, sve zbog jednog navijača koji je mnogima ogadio gledanje televizije.

Navijač, koji je očigledno bio u alkoholiziranom stanju, odlučio se na užasan način predstaviti ljudima širom svijeta. Stao je iza reporterke, iskopao je nos, a zatim sadržaj pojeo.

Sve je to napravio dok je prenos išao uživo. Naravno, ovo je zgrozilo brojne navijače širom svijeta, ali ima i onih koji su od svega napravili šalu.

"Dajte tom čovjeku bonus za izvedbu večeri", jedan je od komentara koji se pojavio na društvenim mrežama", dok je drugi navijač dodao:

"Drago mi je što sam stisnuo play. Taj čovjek je MVP večeri".

Ovakvih komentara je zaista veliki broj, pa iako se radi o zaista odvratnom potezu, ovaj navijač je dobio veliku podršku.

Ipak, pitanje je šta je sam pomislio kada se otrijeznio i kada je vidio šta je napravio pred zaista velikim brojem gledalaca.

Sigurno da mu nije bilo nimalo svejedno.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi