Povrede koje ima Emir Spahić su teške, slijedi mu duži oporavak

Doživio je brojne lomove

Povrede koje ima Emir Spahić su teške, slijedi mu duži oporavak

M. Šljivak

Emir Spahić doživio je tešku saobraćajnu nesreću u Gacku.

Nekadašnji kapiten fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine bio je suvozač u terencu koji je izletio sa ceste i on je doživio zaista teške povrede, ali je srećom van životne opasnosti.

Spahić je, kako saznaje SportSport.ba zadobio prelom karlice, potkoljenice i rebara.

"Emir ima prelom karlice, potkoljenice i rebara. Bit će dobro, ali trebat će mu duže vremena za oporavak", rekao je za SportSport.ba izvor blizak Spahiću i nastavio je:

"Emir je često u Trebinju. Ide i često u lov u Gacko. Sinoć je na tom dijelu ceste gdje su izletili padala kiša i vjerovatno je to uzrok nesreće. Ovdje je bio dobro zbrinut, a u Sarajevo je prebačen iz predostožnosti i zbog činjenice da je osiguranik u Federaciji"; govori nam naš izvor.

Spahić je, podsjetimo, helikopterom OSBiH prebačen na Klinički centar Sarajevo, gdje će mu krenuti proces oporavka.

Top Komentari

dragonBH
brz oporavak Spaha kapitenu!
9 0
svasta
Mani se lova, zelim ti brzo ozdravljenje!
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije