Poznata Hrvatica ne krije: "Navijam za Srbiju, šta je tu čudno?"

Ava Karabatić navija za dvije reprezentacije

Poznata Hrvatica ne krije: "Navijam za Srbiju, šta je tu čudno?"

E. Škorić

Ava Karabatić, hrvatska starleta, pjevačica i manekenka, ne krije da navija i za Srbiju.

Ava je nedavno slavila pobjede Hrvatske nad Nigerijom i Argentinom, ali je tužna što Srbija nije pobijedila. Poznata Hrvatica bodrila je Orlove protiv Švicarske, a nisu joj smetale ni prozivke njenih zemljaka.

"Naravno da navijam za Srbe kao što sam navijala za Hrvate. Šta je tu čudno", poručila je Ava prije utakmice Srbija - Kostarika uz fotografiju u majic srpske reprezetnacije na kojoj je ćirilicom pisalo "Jedan tim, srcem svim".

Svoju intimu nikada nije krila od medija pa je izjavila da je sa 16 godina izgubila nevinost. Smatra da je rođena za seks, a najneobičnije mesto na kome ga je imala je starački dom. Kada je imala 18 godina, skupila je novac i došla u Beograd da se istetovira. Od tada je zaljubljena u glavni grad Srbije.

Top Komentari

Gvardiola
Konjasta faca ali dobra za nategnut
10 0
Benjamingst
Hrvati trebaju ovo u Srbiju poslati..... Vukovar I masakar ona 3 prsta I 4 CCCC.... glupa je ko medusa bez mozga.
10 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi