Poznata njemačka sutkinja udala se za slavnog sudiju, ali nisu u mogućnosti zajedno da žive

Krajem marta stala na "ludi kamen"

Poznata njemačka sutkinja udala se za slavnog sudiju, ali nisu u mogućnosti zajedno da žive

E. Škorić

Njemački magazin Bild objavio je kako se jedina njemačka sutkinja Bibiana Steinhaus (42) krajem marta udala u Hannoveru za Howarda Webba (49).

Bivši engleski sudac nekada je bio jako priznat na međunarodnoj sceni, a čak je sudio i finale Svjetskog prvenstva 2010. godine.

"Da, istina je, vjenčali smo se tokom posljednje reprezentativne pauze i jako smo sretni. Nažalost, zbog propisa o koroni, Howard i ja smo ovaj važan korak mogli poduzeti bez prisustva drugih osoba. Naravno, nismo imali ni medeni mjesec", kazala je Bibiana.

Ona je ljetos završila aktivnu karijeru, ali nastavila je da radi kao video sudac u Koelnu.

Unatoč braku, njih dvoje i dalje imaju vezu na daljinu. Webb živi u New Yorku, Steinhaus u Hannoveru. Ali u jednom trenutku njih dvoje žele napokon živjeti zajedno...

Top Komentari

dda27
... jedina njemačka sutkinja? Je li moguce ovo objaviti? Provjerite nekad sta ste napisali, ovo je vrijeđanje inteligencije iz dana u dan.
8 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti