Poznata teniserka seksi fotografijom sa 57. sprata proslavila titulu

'Svijet je pod tvojim nogama'

Poznata teniserka seksi fotografijom sa 57. sprata proslavila titulu

Francuska teniserka srbijanskog porijekla Kristina Mladenović odlučila je da na zanimljiv način proslavi titulu koju je nedavno osvojila.

Mladenović je slavila u Singapouru i to u duble konkurenciji skupa sa mađarskom teniserkom Timeom Babos, a titulu je proslavila na 57. spratu jednog singapurskog nebodera.

Ona je objavila vrlo atrakvitnu fotografiju s te lokacije, a ubrzo je njen profil preplavljen raznim komentarima. Većina je pozitivna, a jedan kaže kako je svijet pod njenim nogama.

Inače, za Mladenović je ovo bila ukupno 18. titula u duble konkurenciji i ima daleko više uspjeha nego u singleu gdje ima samo jednu osvojenu titulu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije