Poznate košarkašice vezu krunisale brakom

Odlučile se na zajednički život

Poznate košarkašice vezu krunisale brakom

E. Škorić

Katalonka Marta Xargay, jedna od najboljih igračica u reprezentaciji Španije, odlučila se udati za košarkašicu Seattle Storma Breannu Stewart.

Njih dvije bile su u vezi, da bi ove nedjelje objavili na Instagramu da su jedna drugoj izgovorile sudbonosno "da".

"Napravila sam jednu stvar, još jedan prsten... Rekla je DA", napisala je Stewart (26) koja je 2018. i 2020. godine osvajala WNBA prsten.

Četiri godine starija španska reprezentativka Marta nije imala dilemu, rekla je 'da', pa su njih dvije odlučile ići zajedno kroz život.

Breanna je objavila na Instagramu fotografiju iz Papago Parka u Arizoni gdje kleči i nudi prsten svojoj odabranici uz životno pitanje da li se želi udati za nju. Brojne njihove prijateljice i saigračice čestitaju im na ovom koraku.

Top Komentari

snupi
Fuj, ova planeta je stvarno otisla dodjavola.
9 7
bk123
Idite u piz** mate*** i vi novinari koji non stop promovirate ovaj ped**luk. Ignorirajte ove bolesnike
8 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi