Poznati fudbaler ponovo sa Eilidh: Uhodio je, slao 100 poruka, prijetio...

Ranije procurio porno snimak

Poznati fudbaler ponovo sa Eilidh: Uhodio je, slao 100 poruka, prijetio...

Imena poznatih fudbalera često se vežu uz skandale. Jedan od onih koje nisu zaobišli je i Anthony Stokes koji je svojevremeno igrao za Celtic i Arsenal, a u središte pozornosti došao je jer je - uhodio djevojku.

Stokes se nije mirio s činjenicom da ga je djevojka Eilidh Scott odbijala. Slao joj je dnevno 100 poruka, neke su bile uvredljivog i prijetećeg sadržaja, a zbog uhođenja koje je trajalo mjesecima odgovarao je čak i pred sudom.

"Kontaktirao ju je sa šest različitih mobitela, a kada je jednom otišla na zabavu kod prijateljice, poslao joj je hrpu poruka i zvao. Bilo joj je strašno nelagodno, uznemirila se, odgovorila je na jedan poziv u nadi da će ga smiriti. On je zahtijevao da mu odmah kaže gdje se nalazi i s kim je", govorili su svjedoci.

Iako se činilo da je u međuvremenu krenuo svako svojim putem, britanski mediji objavili su kako su turbulencije u vezi Anthonyja i Eilidh danas stvar prošlosti i da je par spreman ostaviti sve iza sebe.

Potvrdio je to i igračev advokat Michael Gallen, prema čijim se riječima, Stokes izvinio za sve što je činio.

"Udaljenost je doprinijela da se Anthony osjeća izolirano. Razgovarali smo o svemu i srami se načina na koji je postupao s Eilidh, ipak je na majka njegovog djeteta. Izvinio se i oboje su spremni ostaviti sve iza sebe", rekao je.

Ovaj fudbaler i njegova djevojka su medijske stupce punili i 2017. godine. Tada su u javnost procurile golišave fotografije koje su jedno drugom slali, ali i nekoliko kratkih filmova.

Danas Stokes nastupa u Turskoj za Adana Demirspor. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi