Poznato zašto Messi nije pozvao Piquea i Shakiru na svadbu

Antonella mu nije oprostila

Poznato zašto Messi nije pozvao Piquea i Shakiru na svadbu

E. Čaušević

Nakon dugogodišnje veze sa Antonellom Roccuzzo fudbaler Barcelone Lionel Messi odlučio je da je konačno došlo vrijeme da stane na ludi kamen.

Španski mediji objavili su prije nekoliko dana da će se na ljeto održati velika svadba Messija i Antonelle u Barceloni. Ipak, ono što je trenutno u centru pažnje to je vijest da Messi nije pozvao na vjenčanje Gerarda Piquea i njegovu suprugu Shakiru.

U medijima se odmah pojavila priča da Messi i Pique više nisu u dobrim odnosima, no čini se da je istina nešto drugačija. Navodno, glavni razlog toga je loš odnos između Messijeve buduće supruge Antonelle i Shakire.

Antonella se Piqueu zamjerila još 2010. godine kada je on bio u vezi s njenom najboljom prijateljicom Nuriom Tomas. No, Pique je tada prekinuo s Nuriom, te je počeo ljubavnu vezu sa Shakirom. Čini se da mu to Antonella još uvijek nije oprostila.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi