'Pranje' na Instagramu: Eriksen ne da živa mira saigraču zbog jednog lapsusa

Danac je upratio grešku...

'Pranje' na Instagramu: Eriksen ne da živa mira saigraču zbog jednog lapsusa

Da u svlačionici Tottenhama vlada drugarska atmosfera najbolje se vidi po rezultatima ovog kluba, ali i po načinu na koji se fudbaleri međusobno druže i kada ih ne vežu klupske obaveze.

Tako je u posljednje vrijeme aktuelna priča o Moussi Sissoku, kojem je saigrač Christian Eriksen priredio pravo 'pranje' na Instagramu i Twitteru.

Sve je počelo kada se Francuz na društvenim mrežama pohvalio plasmanom u 1/8 finala Lige prvaka uz opis "Jobe done" (Posao obavljen).

Eriksen je brzo uočio da je Sissoko napravio grešku i napisao "Jobe" umjesto "Job", nakon čega je podijelio njegovu objavu uz opis: "What is Jobe?".

Danac nije stao na tome, pa se na Sissoka 'okomio' i na Instagramu. Tottenham je u nedjelju savladao Everton sa 6:2, Sissoko je pohvalio sve saigrače i proslavio svoj 100. nastup za Spurse, a Eriksen mu je čestitao riječima: "Good jobe".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi