Roma je opet pobijedila, gasi internet: Kane ukrao i Tottijev gol!

I Vučica se sprda sa napadačem Tottenhama

Roma je opet pobijedila, gasi internet: Kane ukrao i Tottijev gol!

Gotovo su svi upoznati sa "dramom" koju je proživljavao Harry Kane proteklih dana. Kaneu prvobitno nije pripisan drugi gol protiv Stoke Cityja, a on je digao toliku "halabuku" da je čitava situacija postala komična.

Sjajni napadač Tottenhama se kleo u kćerku da je dirao loptu nakon Eriksenovog centaršuta, Tottenham je odlučio uložiti službenu žalbu, a Premier liga je odlučila udovoljiti Kaneu i pripisati mu toliko željeni gol.

Međutim, to je izazvalo lavinu komentara, a zezancije na račun Kanea su stizale sa svih strana. Fotošopirane "krađe" golova Harryja Kanea su preplavile društvene mreže, a danas je čak i Roma odlučila uzeti Engleza "na zub".

U taboru Rome očigledno vlada sjajno raspoloženje nakon izbacivanja Barce iz Lige prvaka, pa su se i u Vučici odlučil našaliti na Kaneov račun i "srušiti" internet.

Naime, na zvaničnom profilu Rome je osvano montirani snimak Tottijevog gola protiv Lazija i sada već legendarne "selfie" proslave, s tim što su Rimljani na Tottijevo tijelo stavili Kaneovo lice.

Kane je tako "pripisao" sebi i Tottijev pogodak, a Romin tweet se brzinom svjetlosti proširio društvenim mrežama. Osim toga, Roma je za klip iskoristila isti opis kao i Salah, koji se prije nekoliko dana također našalio na Kaneov račun.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije