Predložio da Zvezdu prije kraja prvenstva proglase prvakom

Pantelić oduševljen Zvezdom

Predložio da Zvezdu prije kraja prvenstva proglase prvakom

Edmir Škorić

Nekadašnji igrač Crvene zvezde Miodrag Pantelić također je prokomentarisao sjajne igre crveno-bijelih.

Zvezda je nakon 20 godina ubjedljivo prva, sa čak 19 bodova više u odnosu na Borac. Partizan ima čak 24 boda manje u odnosu na ljutog rivala.

Stoga je u pravu Pantelić, bivši igrač Zvezde i Vojvodine, kada kaže da bi se timu s Marakane trebao odmah uručiti pehar.

"Mogu već sada da im uruče pehar! Ni Partizan u ovakvoj situaciji ne može da ih stigne sigurno, niti bilo ko drugi'', izjavio je Pantelić.

''Igraju brzo, napadački i to je ono što donosi rezultate. Naravno da lako može da se dogodi da kiksnu, da ih neko pobedi u Superligi, ali to svakako neće uticati na osvajanje titule", dodaje on.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.